ערכת ההכנה המלאה כוללת חוברת, קורס דיגיטלי ומרתון אינטראקטיבי ב- Zoom. הערכה מיועדת לסטודנטים הלומדים את הקורס בביוכימיה בפקולטה החיים באוניברסיטת ת"א. ניתן להירשם למרתון בנפרד, או לחלק ממנה!

מותאם לקורס המועבר באונ' ת"א!

המרתון יתמקד בפתרון שאלות מבחנים בלבד, ומיועד לסטודנטים אשר עברו כבר על החומר. במהלכו תצוידו בארגז כלים שיעזור לכם להתמודד עם תרגילים ברמות קושי שונות כדי להשיג ציון טוב יותר במבחן. אנו ממליצים להירשם למרתון אך ורק אם יש כוונה להשתתף בו בזמן אמת (מרתונים בימים שהם לא ימי עסקים או באים לפני יום שהוא לא יום עסקים, לא תעלה הקלטתם באותו היום, או אפילו בכלל).
הקורס כולל סרטוני הדרכה מקצועיים וברורים, בוחן מסכם בסיום כל יחידת לימוד ומעל 100 שאלות תרגול, כולל שאלות ממבחנים (שלא מופיעים בחוברת) ופתרונות מלאים. 
החוברת כוללת הסברים מפורטים על תכני הקורס ומכילה פתרונות מלאים ליותר מ-200 שאלות.
רכשתם כבר את הקורס? צרו איתנו קשר בווצאפ וקבלו 50% הנחה על המרתון!

המרצה: יובל קירשנבוים< לחץ כדי ללמוד עוד על המרצה

בוגר תואר ראשון בפיזיותרפיה (בהצטיינות) ותואר ד"ר לרפואה (M.D) באוניברסיטת תל אביב. כיום רופא מתמחה בביה"ח איכילוב. בעל ניסיון רב מזה שנים רבות בלימוד סטודנטים במקצועות שונים בתחומי הביולוגיה והרפואה.

סטודנטים ששירתו במילואים במלחמת חרבות ברזל המשוייכים לקבוצה C או B במהלך סמסטר א' תשפ"ה, זכאים לקורסי עזר ותרגולים בחינם. לפרטים והרשמה לחצו כאן!

 

למה דווקא אקסטרא?
  • תכנים מותאמים לסילבוס של הקורס האקדמי הנלמד באוניברסיטת ת"א
  • מחירים חברתיים מוזלים לסטודנטים וסבסוד נוסף לסטודנטים משלמי דמי רווחה.
פרטים נוספים:
  • איסוף החוברת יהיה מקופי סנטר (בית דפוס הנמצא בתוך מוזיאון אנו באוניברסיטה) אחרי 2 ימי עסקים
  • הגישה לקורס בביוכימיה תתבצע באמצעות מערכת ייעודית בשם Sylla. פרטי הגישה יישלחו במייל עד 2 ימי עסקים ממועד השלמת ההרשמה.
  • ההתחברות למרתון בשידור חי תתאפשר ממכשיר אחד בלבד!
  • למשתתפי המרתון תהיה גישה לצפיה חוזרת בהקלטה עד מועד א' של הבחינה הסופית וזאת בתנאי שההקלטה תהיה זמינה לפחות יום עסקים לפני הבחינה (מרתונים בימים שהם לא ימי עסקים או באים לפני יום שהוא לא יום עסקים, לא תעלה הקלטתם באותו היום, או אפילו בכלל).
  • סטודנטים שיירשמו ולא ישתתפו במרתון לא יהיו זכאים לקבל החזר או/ו זיכוי כלשהו, אם אינם עומדים בתנאי הביטול שמופיעים בתקנון.
  • מומלץ להצטייד במחשב המחובר לאינטרנט (רצוי קווי, במידת האפשר) וכן ברמקולים/אוזניות ובמיקרופון תקינים.
מספר מפגשים:
מפגש אחד
אורך כל מפגש:
4
מחירים:

מרתון בלבד
מחיר מסובסד למשלמי דמי רווחה 100 ש"ח
מחיר רגיל 200 ש"ח

הערכה המלאה – קורס דיגיטלי, חוברת ומרתון
מחיר מסובסד למשלמי דמי רווחה: 475 ש"ח
מחיר רגיל: 615 ש"ח

קורס דיגיטלי ומרתון ב-50% הנחה
מחיר מסובסד למשלמי דמי רווחה: 335 ש"ח
מחיר רגיל: 465 ש"ח

קורס דיגיטלי וחוברת עזר
מחיר מסובסד למשלמי דמי רווחה: 415 ש"ח
מחיר רגיל: 525 ש"ח

קורס דיגיטלי בלבד
מחיר מסובסד למשלמי דמי רווחה: 285 ש"ח
מחיר רגיל: 365 ש"ח

פקולטה: מדעי החיים
חוג: ביולוגיה- כללי
מס' קורס אוניברסיטאי: 0455-2548
מחירים מוזלים ומסובסדים על ידי אגודת הסטודנטים!
הלוז המלא כאן
מרתון בביוכימיה

ג |04/03/2025| 09:00-13:00

שימו לב- המרתון יוקלט, ההתחברות למפגש תתאפשר ממכשיר אחד בלבד!