התרגול הינו מקוון אינטראקטיבי (שידורים חיים) ב- Zoom. התרגול יוקלט אך אנו ממליצים להירשם אליו רק אם יש כוונה להשתתף במפגשים בזמן אמת. התרגול מיועד לסטודנטים הלומדים שיטות מחקר כמותיות בפקולטה למדעי החברה, באוניברסיטת ת"א. התרגול אינו תחליף להרצאות או/ו תרגולים של הקורס האוניברסיטאי, אלא בנוסף אליהם.

מותאם לסילבוס העדכני של הקורס המועבר באונ' ת"א!

במהלך המפגשים נשים דגש על תרגול החומר והכנת הסטודנטים למבחן, תוך פתרון שאלות ממבחני עבר והקניית כלים להתמודדות עם שאלות. לתשומת ליבכם, התרגול אינו מהווה תחליף למידה עצמית לקראת הבחינה, לא תתבצע חזרה מעמיקה על החומר התאורטי אלה תרגול ברמת מבחן בלבד.

הקורס מסובסד במלואו לסטודנטים מקבוצות B או C במסגרת ״חרבות ברזל״ (סמסטר ב’ תשפ"ה). למימוש הזכאות – לחצו כאן!

המרצה: נתי פסטרנק< לחץ כדי ללמוד עוד על המרצה
מטרת הקורס:

התרגול מיועד לשיפור מידת ההצלחה במבחן המסכם של הקורס האוניברסיטאי, בסיומו תצוידו בארגז כלים שיעזור לכם להבין את החומר לעומקו ברמה התיאורטית, ולהתמודד עם תרגילים – עד לרמת מבחן.

למה דווקא אקסטרא?
  • תכנים מותאמים לסילבוס של הקורס האקדמי הנלמד באוניברסיטת ת"א
  • שיעורים מובְנִים בהם תתבצע הקנייה של החומר הנדרש, מתן הסברים מקיפים וכלליים ופתירת תרגילים ברמות שונות- בצורה ממוקדת ומונחית על ידי המרצה.
  • מחרים חברתיים מוזלים לסטודנטים וסבסוד נוסף לסטודנטים משלמי דמי רווחה.
פרטים נוספים:
  • ההתחברות למפגשי הקורס בשידור חי תתאפשר ממכשיר אחד בלבד!
  • למשתתפי הקורס תהיה גישה לצפיה חוזרת בהקלטות השיעורים עד מועד ב' של הבחינה הסופית או עד סוף תקופת המבחנים של סמסטר ב', המוקדם מבינהם, והכל בכפוף לתנאים המופיעים בתקנון. 
  • ממולץ להצטייד במחשב המחובר לאינטרנט (רצוי קווי, במידת האפשר) וכן ברמקולים/אוזניות ובמיקרופון תקינים.
  • הקלטות הקורס יירוכזו באתר ייעודי, פרטי האתר יישלחו במייל הפתיחה שיישלח סמוך למועד פתיחת הקורס.
  • הקורס אינו תחליף להרצאות או/ו תרגולים של הקורס האוניברסיטאי, אלא בנוסף אליהם.
מספר מפגשים:
5 מפגשים
אורך כל מפגש:
3 שעות כל מפגש
עלות הקורס:

מחיר לסטודנט משלם דמי רווחה 375 ש"ח
מחיר רגיל  750 ש"ח

פקולטה: מדעי החברה
חוג: כללי
מס' קורס אוניברסיטאי: 1041-3389
מחירים מוזלים ומסובסדים על ידי אגודת הסטודנטים!
הלוז המלא כאן
שיטות מחקר כמותיות

ב |26/05/2025| 14:00-17:00

ב |09/06/2025| 14:00-17:00

ב |16/06/2025| 14:00-17:00

ב |23/06/2025| 14:00-17:00

ב |30/06/2025| 14:00-17:00

במקרה של שינוי / ביטול שיעור מטעם אקסטרא

יתקיים שיעור השלמה במועד שייקבע בהמשך.